TORTURI PERSONALIZATE

Transformă-ți evenimentele din viață în momente de neuitat, îmbinând rafinamentul și gustul delicios al torturilor Sweet Mimi.

Torturile Sweet Mimi sunt create cu pasiune și atenție la detalii, punând accent pe calitatea ingredientelor folosite. Nu folosim adaosuri sintetice, de aceea produsele noastre sunt fabricate în cantităţi limitate pentru a fi mereu proaspete. Utilizăm doar ingrediente naturale de cea mai bună calitate, precum ciocolată veritabilă ,frisca naturala neindulcita sau fructe proaspete.

Indiferent dacă sărbătorești o aniversare, o nuntă, o petrecere tematică sau un eveniment de afaceri, SweetMimi îți poate oferi tortul potrivit, personalizat în funcție de cerințele tale.

Torturile Sweet Mimi sunt alegerea perfectă pentru a-ți bucura oaspeții și a-ți încânta papilele gustative!

Alege compoziția tortului personalizat din sortimentele de TORTURI BLAT și MOUSSE.

Alege compoziția tortului din gama variată de blaturi și mousse-uri și poți crea un tort unic, potrivit pentru orice ocazie specială.

Torturile blat și mousse au un decor standard. Pentru un decor personalizat se va discuta ulerior și acesta se va taxa suplimentar în funcție de solicitare.

TORTURI MOUSSE

TORTURI BLAT

TORTURI SPECIALE

Exemple și sugestii de decor torturi personalizate.

Compoziția tortului personalizat se alege din gama variată de torturi blat și mousse. Mai jos găsești multiple exemple de torturi care au că baza compoziția torturilor blat sau mousse, dar care au fost personalizate în funcție de eveniment.

Decorurile personalizate se taxează suplimentar în funcție de complexitatea decorului sau a figurinelor. Torturile personalizate sunt acoperite în cremă de brânză sau în pastă de zahăr pentru unele modele. 

Alege decorul tortului tău din varietatea de modele de mai jos, sau dacă ai altă sugestie, contactează-ne și împreună vom găsi varianta de tort potrivită evenimentului tău.

TORTURI NUNTĂ

TORTURI BOTEZ

TORTURI PRIETENI

TORTURI FETIȚE

TORTURI BĂIEȚI

Follow us on social media

Let's connect

Scroll to Top