EVENIMENTE

Experiențe dulci, unice pentru toate tipurile de evenimente

Bucură-te de experiențe dulci cu un farmec aparte!

 Indiferent dacă e vorba de o nuntă de vis sau de o petrecere tematică plină de culoare, torturile noastre personalizate sunt adevărate opere de artă care îmbină aspectul spectaculos cu gustul irezistibil. Fiecare zi de naștere devine o sărbătoare specială, iar evenimentele corporate se transformă în reușite de neuitat, grație serviciilor noastre de planificare meticuloasă și decorurilor tematice încântătoare.

Împreună, creăm amintiri dulci care vor dăinui în inimile tuturor participanților.  Cu atenție la fiecare detaliu și cu pasiune pentru creație, transformăm momentele în amintiri care rămân mereu vii în sufletele celor ce le trăiesc.

Candy bar, prăjituri și torturi tematice din create din cele mai bune ingrediente, vor fi atracția dulce care va face evenimentul tău de neuitat.

Candy Bar Evenimente

Descoperă Candy Bar-ul perfect pentru evenimentele tale! Cu prăjituri delicioase din ingrediente naturale cum ar fi: ouă, brânzică proaspătă, iaurt, unt, piure-uri de fructe, frișcă naturală și fructe proaspete, aducem un strop de magie gusturilor tale în fiecare moment special.

Indiferent dacă organizezi o nuntă elegantă, un eveniment corporate, un botez sau o petrecere, Candy Bar-ul nostru transformă orice locație într-un paradis al dulciurilor. Vei avea cele mai tentante prăjituri și torturi într-un singur loc:

  • O varietate de prăjituri artizanale, fiecare pregătită cu atenție pentru a cuceri gusturile tale unice.
  • Culoarea, textura și savoarea se îmbină armonios în fiecare desert, aducând un strop de poveste în fiecare îmbucătură.

Alege să aduci zâmbete pe fețele celor dragi, oferindu-le o experiență dulce și memorabilă!

Torturi personalizate pentru evenimente

De la textura catifelată până la explozia de arome, fiecare tort este un răsfăț pentru simțuri. Create cu ingrediente de cea mai bună calitate și pasiune pentru detalii, creăm torturi care îmbină savoarea cu emoția, pentru a face fiecare moment special memorabil.

  • Torturi personalizate, create cu atenție și grijă pentru a-ți reflecta personalitatea și evenimentul tău special într-un mod cu totul aparte.
  • O gamă variată de arome și umpluturi excepționale, pentru a satisface fiecare preferință.
  • Design-ul meticulos și detaliile îmbietoare transformă fiecare tort într-o operă de artă comestibilă.

Fie că este vorba de o nuntă, o zi de naștere, un botez sau alt eveniment important, fiecare tort este o operă de artă dulce, pregătită cu migală pentru a stârni zâmbete și a crea amintiri de neuitat.

Mărturii personalizate pentru amintiri dulci

Transformă momentele tale speciale în amintiri de neuitat cu mărturii uimitoare pentru evenimente.

Fiecare mărturie este creată cu grijă pentru a se potrivi perfect tematicii evenimentului tău. De la pachetele delicate pentru nunți romantice, la mărturii jucăușe pentru petreceri aniversare, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a sublinia eleganța și personalitatea evenimentului tău. Fiecare mărturie este încărcată de emoție și semnificație, făcându-le cadouri minunate pentru oaspeții tăi, care vor fi impresionați de atenția la detalii și de gestul tău unic de a le oferi amintiri tangibile.

Alege originalitatea, alege calitatea, alege să surprinzi, iar evenimentul tău va fi o experiență de neuitat cu mărturiile noastre elegante. 

Platouri cu prăjituri diverse

Platourile cu prăjituri sunt o alternativă perfectă a candy bar-ului și îți oferă posibilitatea de a adăuga un strop inconfundabil de originalitate și savoare evenimentelor tale. Prin prezentarea acestor delicii pe platouri elegante , creezi o experiență vizuală și gustativă rafinată, care va captivă cu siguranță invitații.

O călătorie savuroasă spre arome bogate și texturi îmbietoare, în care fiecare mușcătură întruchipează pasiunea noastră pentru calitate și experiențe gustoase. Poți selecta din cele două variante de mai jos pe cea potrivită pentru tine:

  • Opțiunea 1: 25 bucăți x 5 sortimente la alegere
  • Opțiunea 2: 16 bucăți x 4 sortimente la alegere

Împarte bucuria dulciurilor cu cei dragi și transformă fiecare ocazie într-un moment memorabil.

Contactează-ne pentru visul tău dulce! Cele mai bune torturi și prăjituri te așteaptă!

Realizăm prăjituri și torturi ce îndeplinesc visele tale – așa cum îți dorești!

Găsește arome magice: de la ciocolată decadentă la fructe proaspete, alege ingredientele care îți stârnesc simțurile.

Efect WOW la fiecare festivitate: transformă orice ocazie într-un eveniment de neuitat cu prăjituri și torturi care nu doar arată uimitor, dar și gustă divin.

Scroll to Top