TORTURI BĂIEȚI

Transformă ziua micului tău explorator într-o aventură cu cele mai bune torturi personalizate pentru băieți!

Cauți tortul perfect pentru petrecerea băiețelului tău? În lumea magică a deliciilor pentru băieți, fiecare tort este o aventură plină de surprize! De la eroii lor preferați din desene animate, la mașini de curse și personaje îndrăgite din cărți, până la pasiunile lor speciale. 

Într-o lume plină de aventuri, alege un tort personalizat pentru băietelul tău și transformă orice ocazie într-un eveniment special.

Torturile personalizate sunt acoperite în cremă de brânză și unt, sau glazură de ciocolată în cazul torturilor mousse. Alege torturi băieți personalizate pentru a face ziua lor de naștere de neuitat!

Torturile noastre sunt realizate manual, iar gramajul lor poate varia cu 10-20%, marjă de eroare care se acceptă de către client prin plasarea comenzii

Alege compoziția tortului personalizat din gama variată de torturi blat și mousse.

Alege decorul tortului din exemplele de mai jos sau dacă ai altă sugestie, contactează-ne!


Torturile noastre sunt învelite la exterior în cremă de brânză!

Informații utile despre cum sunt realizate torturile Sweet Mimi

Decorurile personalizate se taxează suplimentar în funcție de complexitatea decorului sau a figurinelor. 

Torturile personalizate sunt acoperite în cremă de brânză sau în glazura de ciocolata in cazul torturilor mousse. 

Decorurile și figurinele sunt modelate în laboratorul Sweet MiMi, de către decoratorul nostru foarte pasionat, din pasta de modelaj cu unt de cacao.

Pasiunea noastră pentru frumos și delicios, ne dă ocazia să ne reinventăm de fiecare dată când realizăm mult îndrăgitele torturi personalizate. Marchează momentul tău grandios cu un tort pe măsură by SweetMimi.

Informații utile despre cum sunt realizate torturile Sweet Mimi - Torturi baieti

Torturi băieți – bucurați-vă de magia torturilor creând amintiri de neuitat! 

Bun venit în lumea magică a torturilor pentru băieți! Aici fiecare tort este o aventură plină de surprize, de la eroii preferați din desene animate la mașini de curse și personaje îndrăgite din cărți.

Ai navigat prin lumea deliciilor în căutarea acelui tort perfect pentru petrecerea băiețelului tău? Alege din modelelde noastre de torturi băieți! Poate ai străbătut tărâmuri pline de eroi din desene animate, adrenalină curselor de mașini și personajele îndrăgite din cărți, căutând acel tort special care să aducă zâmbetul pe chipul copilului tău.

Poate ai simțit pasiunea în inima lui pentru acele lucruri speciale care îi definesc universul. Te afli în lumea magică a aventurilor culinare, un loc unde fiecare tort este o operă de artă, o aventură plină de surprize, te afli la secțiunea de torturi băieți.

Noi, înțelegem că petrecerile pentru cei mici sunt evenimente speciale care merită să fie sărbătorite cu torturi pe măsură. Fiecare tort, o poveste aparte, fiecare gust, o emoție unică. Pasiunea noastră este să aducem zâmbete pe fețele micuților și bucurie în sufletele voastre, părinților. Cu o abordare personalizată și o gamă variată de torturi băieți, suntem aici pentru a face fiecare zi de naștere de neuitat.

Alegând un tort personalizat pentru băietelul tău , nu doar transformi orice ocazie într-un eveniment special, ci și spui povestea lui într-un mod dulce. Cu fiecare tort, aducem la viață pasiunile și preferințele lui – fie că este un fan al supereroilor, un iubitor de mașini de curse sau pur și simplu îndrăgostit de personajele din cărțile preferate. Fiecare tort este o explorare a pasiunilor lui, o călătorie gustativă unică. În plus, nu este doar gustul care contează la aceste toruti băieți.

Torturile noastre sunt adevărate opere de artă culinară. Realizate manual cu atenție la detalii, fiecare tort este un simbol al dragostei și dedicării noastre față de frumusețea gustului și esteticii. Și da, înțelegem că fiecare tort este unic, așa cum este și micuțul tău. De aceea, acceptăm cu încredere că gramajul torturilor poate varia cu 10-20%. Este parte din procesul nostru artizanal și face fiecare tort special în felul său.

Suntem aici pentru a crea amintiri de neuitat, pentru a aduce bucurie în fiecare zi specială cu aceste torturi baieti. Alege unul dintre torturile noastre personalizate și vei oferi copilului tău un cadou dulce care va rămâne în amintirea lui. Sărbătorește cu stil, sărbătorește cu inimă, sărbătorește cu Sweetmimi”! Așadar, pregătește-te să descoperi arta culinară a torturilor băieți și să oferi micuțului tău o zi de naștere de neuitat. Comandă acum și transformă orice zi specială într-un eveniment cu adevărat special. 

Follow us on social media

Let's connect

Scroll to Top